Nu maakt Hashtagtwo me elke ochtend blij!

In mijn familie waart het BRCA-1 gen rond en verloor ik al op jonge leeftijd mijn moeder, tantes en nichten. Ondanks de verhoogde controle is een afwijking op de mammografie te laat opgemerkt en is bij mij, net 55 jaar oud, borstkanker geconstateerd. Een volledige borstamputatie en een korte maar krachtige chemotherapie volgde. Zelf werkzaam in de gehandicaptenzorg vond ik dat ik niet moest zeuren. Mijn beperking viel in het niet bij wat ik om mij heen zag!

Na ruim een jaar heb ik stap voor stap mijn werk weer voluit kunnen hervatten. Ik wilde geen tijd verliezen met hersteloperaties, siliconeprotheses. Dus kwam ik in de wereld van borstprotheses, degelijke bh’s en dito badpakken. Met lichte tegenzin maar zonder veel morren heb ik dat lange tijd geaccepteerd.

Tot ik, bij toeval, op zoek naar een zwemprothese, Hashtagtwo ontdekte. Het concept sprak meteen aan, het innovatieve materiaal intrigeerde me, op maat gemaakt, oneindig te hergebruiken. Toch duurde het even alvorens ik de stap nam. Nu maakt Hashtagtwo me elke ochtend blij; achteloos stop ik mijn kleurige vriendje, licht als een veertje, in een bh van mijn eigen keuze en start ik opgewekt mijn dag.

Eleonora

Nu maakt Hashtagtwo me elke ochtend blij! Ook tijdens het zwemmen en sporten kun je de Hashtagtwo prothese gebruiken.

Extra zwemprotheses of sportprotheses zijn niet meer nodig. Bij Hashtagtwo krijg je een oplossing voor je dagelijks leven, hier horen sporten en zwemmen ook bij.

Omdat zwemmen een zachte vorm van bewegen is, is het een prima manier om al je grote spiergroepen te oefenen na een borstoperatie. Het versterkt je spieren en het water werkt verkoelend.

Door de open ademende structuur houdt de prothese geen water vast en kan warmte makkelijk weg. Het lichte gewicht geeft je meer bewegingsvrijheid dan andere protheses.

Zorgeloos sporten en zwemmen met de zelfde prothese, ook geen probleem, lees er meer over in het artikel: Zwemmen en sporten met dezelfde prothese

Verder lezen op de site van Hashtagtwo:

Voordelen van onze op maat gemaakte prothese in verglijking tot de de silicone protheses, bekijk en vergelijk de voordelen van onze protheses in de webshop!

Algemen informatie en verdere inlezen over borstkanker, we hebben wat documentatie en links op een rijtje voor je gezet: Informatie over borstkanker

Of ga naar de site van het KWF en lees over borstkanker: www.kwf.nl/borstkanker/